Olsgaard Opskrifter
Menu
Forside
Suppe
Salat
Hovedret
Tapas
Dessert
Spaghetti kødsovs
Vis mere
Æggekage med squash og bacon
til 4 personer
Ingredienser
2 pakker bacon
2 løg (i tern)
1 tsk. tørret timian
2 squash (i tern)
12 æg
evt. 1 porre (i tynde ringe)
Tilføj evt:
Noget lækkert brød
1 bakke cherrytomater (i halve)
1/2 pose gulerødder (i stave)
Tjek at du selv har:
Olivenolie
Salt
Peber
Mælk
1. Tænd ovnen på 225 grader, og find en stor pande med et låg og et håndtag, der kan tåle at komme i ovnen, frem.
2. Skyl og klargør grøntsagerne.
3. Steg baconen sprød og gylden på panden. Tag baconen af panden, og læg den på en tallerken indtil servering.
4. Kom løg, timian og squash på panden (tilsæt evt. lidt olivenolie), og steg i 2-3 minutter.
5. Pisk æggene sammen med 1 dl mælk eller vand og lidt salt og peber.
6. Hæld æggemassen over løg og squash , og ryst panden, så æggemassen fordeler sig.
7. Læg låg på panden, sæt den ind i ovnen, og bag æggekagen i ca. 20 minutter, til den er gylden, fast og gennembagt.
8. Lun brødet i ovnen som anvist.
Servering:
Server æggekagen toppet med cherrytomater og sprødstegt bacon, og spis lune baguetter, og snackgulerødder til.
Lav din egen hjemmeside gratis!
Dette websted blev lavet med Webnode.
Opret dit eget
gratis i dag!
Kom i gang