Chili Con Carne 

til 4 personer

Ingredienser 

  • 1 brev chili con carne spice mix (Santa Maria)
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dåse røde kidneybønner (Caro ville sige (1/4) dåse)
  • 50 g mørk chokolade (+70%)
  • 1/2 dl. rødvin 
  • basmatiris ris 
  • 1 dåse hakkede tomater 
  • Becel 
  • Salt 

Tilbehør:

  • Guacamole (guacamole mix + avokadoer)
  • Creme fraiche (9-18%)
  • 1 pose Tortilla Chips cheese 
  • Agurker i tern 
  • Cherrytomater i 1/4 dele
  • Chili (i tern eller små ringe)
  • Medium salsa 

Du kan i princippet lave retten tidligt på dagen og lade den stå og trække smag.

Skær grøntsagerne ud og put dem i skåle så de er klar til servering. Gør også guacamolen klar med det samme. 

Sæt risen til at koge som anvist på pakken, og lad den derefter stå i 10 minutter mens du laver maden klar. 

Tag en stor gryde og kom becel i bunden af den. Svits det hakkede oksekød til det er brunet og smulret. 

Tilsæt chili con carne mix fra santa maria og 1/2 dl. vand samt lidt rødvin (hvis haves). Kom dernæst chokoladen i. 

Tilsæt en dåse hakkede tomater i gryden og dernæst bønner (efter smag).

Lad den smire så længe som muligt. 

Smag til med tomat og salt. 

Server med ris, chips, creme fraiche og grøntsager. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang