Start med at stege/riste 3 pakker bacon på panden.
Læg det stegte bacon på køkkenrulle for at bevare det sprøde
Sauter 500 gram løg i både i baconfedtet og tilsæt hvidløg efter smag når de er blevet lidt bløde, så hældes de i en skål
500 gram champignon sauteres i fedtet, som resterer efter bacon og løg.
Så tager man 1000 gram kyllingebryst - hvert i 2 bidder - som brunes i de sidste rester af baconfedtet.
Hæld løg ned til de brunede kyllingebryster og hæld næsten en flaske rødvin på (gem et glas til kokken) kog ind ved medium varme 5-10 min til ca. halv mængde væske kylling fond hældes på så det knap dækker og koges ind mens kødet bliver mørt
Her kan du i princippet lade retten stå 1-2 timer hvis det er til gæster.
Nu samler vi:
Saml alle ingredienser og lad det lige komme i kog smag om det mangler noget
Hvis du vi koncentrere saucen, så tag alt andet op med en hul-ske
Kog ind ved ikke for høj temperatur.
Alt andet hældes i igen og tilføj evt. jævning