Fyldt svine- eller oksemørbrad med pesto og cheddar
til 4 personer
Ingredienser
- 400-500g mørbrad (svin eller okse)
- 1 glas god pesto
- 1 pose cheddar
- 1 pakke parmaskinke
- salt
- peber
- kødsnor
Puds mørbraden og skær den halvt op, hvorefter den bankes flad.
Smør derefter 5 spsk. pesto ud over hele fladen
Drys derefter cheddar udover og put lidt salt og peber på.
Rul mørbraden sammen.
Tag stykker af parmaskinke og rul den den modsatte vej udover hvor kødet er skåret op.
Kom salt og peber på.
Hvis den skal på grillen eller det haves: Rul kødsnor rundt om, for at holde den sammen.
På grillen:
20-25 min - til den begynder at blive klar i saften
Stik med kødgaffel (Lyserød saft)
Svinemørbrad
25 min 200 grader
Oksemørbrad:
225 grader varmluft i 10 min
Derefter skru ned til 200 grader og put et termometer i til oksemørbraden er 55 grader
Lad den trække i ca 15 min med staniol rundt om