Grillet gedeost med jordbær, akaciehonning og balsamico

til 4 personer 

Ingredienser 


100 g gedeost
8 skiver flütes
8 jordbær, (alternativt; fersken, blomme eller fignerefter sæson)
1 håndfuld frisk timian
sort peber, friskkværnet
1 spsk balsamico glace

Skær gedeosten i skiver a ca 6-8 mm.

Anret en skive gedeost på hver stykke flutes. 

Put evt. et par dråber olivenolie på brødet inden gedeosten.


Sæt  flutes med gedeost på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 225 grader i 10 minutter eller til gedeosten er smeltet lidt og blevet gylden i kanten.

Anret på tallerkener eller på et fad, med et drys af timiankviste og timianblade, jordbær skåret i halve og kvarte, et drys sort friskkværnet peber.

Et dryp akaciehonning på grillet gedeost med flutes og sidst men ikke mindst lidt balsamico glace til at fuldende serveringen.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang