Grillet gedeost med jordbær, akaciehonning og balsamico
til 4 personer
Ingredienser
100 g gedeost
8 skiver flütes
8 jordbær, (alternativt; fersken, blomme eller fignerefter sæson)
1 håndfuld frisk timian
sort peber, friskkværnet
1 spsk balsamico glace
Skær gedeosten i skiver a ca 6-8 mm.
Anret en skive gedeost på hver stykke flutes.
Put evt. et par dråber olivenolie på brødet inden gedeosten.
Sæt flutes med gedeost på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 225 grader i 10 minutter eller til gedeosten er smeltet lidt og blevet gylden i kanten.
Anret på tallerkener eller på et fad, med et drys af timiankviste og timianblade, jordbær skåret i halve og kvarte, et drys sort friskkværnet peber.
Et dryp akaciehonning på grillet gedeost med flutes og sidst men ikke mindst lidt balsamico glace til at fuldende serveringen.