Hjemmelavet tomatsuppe

til 4 personer

Ingredienser 


2 stav Blegselleri
2 stk. Løg
1 fed Hvidløg

1 pose revet gulerødder eller 6-8 hele gulerødder
3 dåser hakkede tomater

2 Hønsebouillon blandet med 2 liter vand
¼ L Fløde 38%
4 tsk. Ostindisk Karry


Tilbehør:
1 pakke Bacon (i stykker) 

1 bøtte Creme fraiche (18%)

1 Fint hakket Chili

1 stor klump fint hakket frisk ingefær

Mini Pasta (suppehorn)

Primadonna revet i store stykker

Frisk basilikum blad

Lækkert flüte. 

Svits løg og hvidløg på panden sammen med ostindisk karry til de er bløde.


Revet gulerødder og hakket blegselleri tilføjes og svitses.

Flåede tomater tilføjes.

Hønsekødsbouillon og vand tilsættes til det dækker grønsagerne. 


Kog suppehorn som anvist på pakken i en gryde for sig.


Skær tilbehøret ud og anret i skåle for sig.

Når grønsagerne er bløde, stavblendes det hele og der afsluttes med fløde.

Smag til med salt og peber.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang