Indisk Kylling med bønner

til 4 personer 

Ingredienser 

  • 4 Kylling filletter (ca. 1 pr. person)
  • 3 dåser kokosmælk 
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg (hvis ikke det haves, kan 2 tsk. hvidløgs pure også bruges)
  • en stor klump ingefær (skrællet)
  • 1 dåse tomatpure 
  • 2 tsk. gurkemeje
  • 10 mandler
  • 1,5 dl. vand 
  • salt 
  • peber 
  • 1-1,5 pose frosne grønne bønner (Haricots verts)
  • olie 

Serveres med:

  • ris

Sæt ris over som anvist på pakken. 

Hak løg, hvidløg og ingefær og kom det i en fælles skål. Steg det af i en sauterpande (eller en gryde) med lidt olie og kylling filletterne.  

Tilsæt kokosmælk efter et par minutter. 

Herefter tilsættes tomatpure, gurkemeje, finthakkede mandler, 1,5 dl. vand, salt og peber. 

Kom bønnerne i en skål med lidt groft salt over og hæld kogende vand ud over og lad det stå i 10 minutter. Skift evt. det kogende vand hvis det bliver koldt. 

Lad saucen simre i ca. 10-20 minutter.  Smag til igen. 

Tag kylling filletterne op lige inden servering og skær dem i skiver. Kom dem herefter tilbage i retten.  


© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang