Jordbær og fetasalat med glaseret pekannødder
til 4 personer
Ingredienser
- 100 g Baby spinat
- 125 g Jordbær, skåret i halve og kvarte
- 75 g Feta
- 30 g Pekannødder
- 2 Skiver bacon, sprødstegt og skåret i små tern
- 1/2 Rødløg, i tynde skiver
- 1 spsk. Honning
- 1 spsk. Vand
Tjek, at du selv har:
- Sort peber
Vinaigrette
- 1/2 tsk. Honning
- 1 tsk. Hvidvinseddike
- 1 tsk. Olivenolie
1. Rør vinaigretten sammen og smør fadet med den og vend spinatblade i resten af dressingen.
2. Anret fadet med spinatblade, så rødløg, bacon, jordbær, og smuldr feta hen over.
3. Varm en pande op med honning og vand. Når det bobler, så vendes pecannødderne deri. Glaser dem et øjeblik, hvorefter de fordeles over salaten.
4. Kom friskkværnet peber hen over, og så er denne sommerlækre salat klar til servering.
2. Anret fadet med spinatblade, så rødløg, bacon, jordbær, og smuldr feta hen over.
3. Varm en pande op med honning og vand. Når det bobler, så vendes pecannødderne deri. Glaser dem et øjeblik, hvorefter de fordeles over salaten.
4. Kom friskkværnet peber hen over, og så er denne sommerlækre salat klar til servering.