Jordbær og fetasalat med glaseret pekannødder

til 4 personer

Ingredienser

  • 100 g Baby spinat
  • 125 g Jordbær, skåret i halve og kvarte
  • 75 g Feta
  • 30 g Pekannødder
  • 2 Skiver bacon, sprødstegt og skåret i små tern
  • 1/2 Rødløg, i tynde skiver
  • 1 spsk. Honning
  • 1 spsk. Vand

Tjek, at du selv har:
  • Sort peber

Vinaigrette
  • 1/2 tsk. Honning
  • 1 tsk. Hvidvinseddike
  • 1 tsk. Olivenolie

1. Rør vinaigretten sammen og smør fadet med den og vend spinatblade i resten af dressingen.


2. Anret fadet med spinatblade, så rødløg, bacon, jordbær, og smuldr feta hen over.


3. Varm en pande op med honning og vand. Når det bobler, så vendes pecannødderne deri. Glaser dem et øjeblik, hvorefter de fordeles over salaten.


4. Kom friskkværnet peber hen over, og så er denne sommerlækre salat klar til servering.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang