Klassisk Lasagne

til 4 personer

Ingredienser 


Kødsovs 

  • 25 g. smør
  • 1 grofthakket løg 
  • 300 g. hakket oksekød 
  • 3 store groftrevne gulerødder 
  • 1 ds. hakket tomater 
  • 1 ds. konc. tomatpuré 
  • 1 1/2 tsk. groft salt 
  • friskkværnet peber 
  • 6 forkogte lasagneplader 
  • 1/2 liter mornay sauce 
  • 2 spsk. rasp 



Kødsauce: Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at den bruner.


Svits løg og oksekød heri til kødet smuldrer og har skiftet farve. 


Tilsæt gulerødder, tomater, med væde, tomatpuré, salt og peber. 


Lad kødsaucen koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. 

Tag låget af gryden og kog saucen videre i ca. 10 min. Smag til. 

Læg lagvis: Kødsauce - lasagneplader - kødsauce - mornay sauce - lasangeplader - kødsauce - mornay sauce i et smurt, ovnfast fad. 

Drys lasagnen med rasp og bag den midt i ovnen i ca. 35 min. ved 200 grader varmluft. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang