Kold kartoffelsalat med karry

til 4 personer 

Ingredienser 

  • ca. 1,5 kg kartofler (pillet eller skrællet)
  • 1 løg
  • 400 g / 1 bøtte creme fraiche (9-18%)
  • ca. 1 spsk. Karry
  • 1 lille bakke cherrytomater
  • 1 lille potte med purløg
  • salt 
  • peber

Husk at en kartoffelsalat helst skal trække så lang tid som muligt / evt. kan den laves dagen før, så man kun lige skal tilføje cherrytomaterne 20-10 minutter før servering. 

Kog kartoflerne i ca. 14 minutter med en masse salt i vandet. Husk at stikke med en gaffel før du tager gryden af komfuret. 

Tag en stor skål frem. Hæld creme fraichen i en skål.

Hak derefter et løg i fine stykker og put det i skålen.

Tilføj ca. 1 spsk. karry, afhængig af smag. Smag til med salt og peber.

 Snit purløget fint og kom det i skålen. 

Når kartoflerne har kogt færdigt, køles de under koldt vand og skæres ud i skiver.

Lad kartoffelsalaten køle i en time / hvis ikke det er muligt, lad den mindst køle i 20 minutter. 


© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang