Kyllingesalat med æbler, bacon og karrydressing

til 2 personer

Ingredienser 

60 g. bacon, i stykker
2 kyllingebryst
2 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
125 g. blandet salat 
1 håndfuld rucola 
1 æble, i tern 
1 rødløg, i tynde ringe 
1 håndfuld purløg, finthakket 
1 håndfuld frisk dild 
flagesalt 
sort peber 


Dressing:
1 dl. cremefraiche 18% 
3 spsk. mayonnaise 
1 tsk. ostindisk karry 
1 tsk. honning 
1 tsk. æblecidereddike 
flagesalt 
peber 


Steg bacon til den er sprødstegt. 


Krydder kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem derefter på den pande, hvor baconen er stegt, tilsæt ekstra smør og olivenolie, og steg ved middelvarme til kyllingekødet er gennemstegt. 

Lad det køle af og skær derefter kyllingekødet i tern eller tynde skriver. 
Skær også bacon i mindre stykker efter afkøling. 

Rør dressingen sammen og smag til.

Tag lidt æble, bacon, rødløg, dild og purløg fra til selve anretningen - og vend derefter resten af salaten sammen i en stor skål med dressingen. 

Anret salaten på et fad og fordel lidt rødløg, æbletern, bacon og puløg over inden serveringen. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang