Lasagnesuppe

Ingredienser 

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 løg, finthakket
  • 400 g hakket oksekød
  • 3 gulerødder, groftrevet
  • 4 stængler bladselleri, groftrevet
  • 1 squash, groftrevet
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 3 spsk tomatpuré
  • 2 tsk grøntsagsbouillon
  • 4 dl vand, måske lidt mere
  • 4 lasagneplader, knækket i firkanter af ca 2 cm
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 4 spsk ricotta
  • 1 frisk mozzarella, skåret i tern
  • 50 g parmesan, friskrevet til at drysse over

Kom løg, olie og hvidløg i en gryde og varm op. Sauter løgene til de er klare og bløde.

Skru op for varmen og kom kødet i gryden. Brun kødet godt under omrøring og kom derefter gulerødder, bladselleri og squash i, sammen med hakkede tomater, grøntsagsboullion og tomatpure.

Kog det i ca 15 minutter (kan sagtens koge meget længere tid, hvis det passer bedre ind i planlægningen - så tilføjes bare mere vand)

Kom lasagneplader i, ved at stikke dem ned i saucen med lidt mellemrum mellem pladerne, så de ikke klistre sammen. 

Lad lasagnepladerne koge med i 10 min eller til de er møre.

Smag til med salt og peber.

Anret i dybe tallerkener med et par tern grofthakket mozzarella rørt i lasagnesuppen, en klat ricotta i midten og lidt friskrevet parmesan over.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang