Paprikakylling med couscoussalat

til 4 personer

Ingredienser

Kylling:

  • 1-2 spsk. paprika 
  • 2 spsk. god olivenolie
  • 1 spsk. soya
  • salt 
  • peber

Couscous 

  • 2,5 dl. couscous
  • 3 dl. edamama bønner
  • 1/2 peberfrugt 
  • 1 agurk 
  • 2 forårsløg
  • 2 avokadoer 
  • 1/2 feta
  • 1 lille bakke cherrytomater 

Hele retten kan i princippet laves dagen før.

Kylling: Put kyllingen i en frysepose og hæld ingredienserne over. Bind en knude på posen og lad den stå og marienere mens du laver salaten. (Det kan også laves dagen før, og vil kun give mere smag). 

Couscous: Følg instruktionerne på posen med couscous. (Dette kan også laves dagen før). 

Kom couscous i en stor skål og tilsæt grøntsager. 

Du kan evt. selv lave en cremefraiche dressing til eller bruge en sweet chili sauce (less sugar) fra Santa Maria).

Hvis du ikke er til kylling, kan retten også evt. laves med falaffel. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang