Quinoasalat med soyakylling

til 4 personer

Ingredienser

Quinoasalat:

  • 250 g blandet quinoa 
  • 1 håndfuld persille 
  • 1 rødløg 
  • 2 forårsløg 
  • 1/4 rød pepperfrugt
  • 1 avokado 
  • 1/2 agurk 
  • 1/8 spidskål
  • 1/2 feta 
  • 1/2 bakke cherry tomat

Kyllingmarinade:

  • 500 g kyllingbryst
  • 2 spsk. god olivenolie 
  • 2 spsk. soya
  • 4 spsk. barbecue sovs 
  • 1 spsk. ketchup 
  • 1 spsk. akacie honnig 
  • salt
  • pepper

Kylling: Kom Kyllingbrystet i en frysepose og hæld marinaden ud over. Bind knude på og lad den trække. 

Bland quinoa og grøntsager sammen i en står skål og top evt. med lidt ekstra persille. 

Steg kyllingen på panden og skær den derefter i skiver. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang