Spaghetti Carbonara

til 4 personer

Ingredienser 

  • 12 pasteuriserede pasæggeblommer
  • 3 pasteuriserede æggehvide
  • 500g Fettuccine pasta
  • 1 pakke Bacon
  • 2 1/2 dl Piskefløde
  • Salt
  • Peber
  • 1 tsk Oregano
  • 1 Knivspids cayennepeber
  • 1/2 parmesan
  • Evt: 
  • en pakke kyllingebryst 

Hæld æggeblommer og æggehvide i et målebærer og kom godt med salt og peber i. Tilsæt oregano og cayennepeber.

Riv en halv parmesan på et rivejern og kom det i målebæreret.

Tilføj piskefløde og rør blandingen sammen med en ske.

Kom evt. lidt mere parmesan i så den bliver mere fast i konsistensen.

Sovsen skal føles cremet og ikke alt for flydende.

Kog pastaen og salt vandet rigeligt.

Steg bacon - og steg derefter den færdigkogte pasta, sovsen og revet bacon på baconpanden. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang