Spaghetti Carbonara
til 4 personer
Ingredienser
- 12 pasteuriserede pasæggeblommer
- 3 pasteuriserede æggehvide
- 500g Fettuccine pasta
- 1 pakke Bacon
- 2 1/2 dl Piskefløde
- Salt
- Peber
- 1 tsk Oregano
- 1 Knivspids cayennepeber
- 1/2 parmesan Evt:
- en pakke kyllingebryst
Hæld æggeblommer og æggehvide i et målebærer og kom godt med salt og peber i. Tilsæt oregano og cayennepeber.
Riv en halv parmesan på et rivejern og kom det i målebæreret.
Tilføj piskefløde og rør blandingen sammen med en ske.
Kom evt. lidt mere parmesan i så den bliver mere fast i konsistensen.
Sovsen skal føles cremet og ikke alt for flydende.
Kog pastaen og salt vandet rigeligt.
Steg bacon - og steg derefter den færdigkogte pasta, sovsen og revet bacon på baconpanden.