Spaghetti kødsovs

til 4 personer 

Ingredienser:

  • 500g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 2-3 gulerødder (skrællet)
  • 1 selleri
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 tomatpure
  • Oregano 
  • Paprika 
  • Salt 
  • Peber
  • Pasta

1. Hak fint løg, hak 1 fed hvidløg og en chilli. 2-3 gulerøder i tern et par stænger bladselleri i tern. 

2. Kom olie i en gryde og et pænt bløp paprika, og lad det boble kort og put kød i som vi plejer. 

3. Når kødet er blevet brunt smider du gulerødder, selleri og oregano i. Lad det lige stege lidt, 

4. Derefter puttes hakket tomat og tomatpuré i gryden. 

5. Smag til med salt og peber og put en lille dl vand i. 

6. Skru ned og lad det simre en time, husk at røre i det en gang imellem. 

7. Sæt pasta over som anvist på pakken.

 8. Smag kødsovsen til igen med salt peber evt. snip sukker. 

 9. Husk parmegiano.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang