Spaghetti kødsovs
til 4 personer
Ingredienser:
- 500g hakket oksekød
- 2 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 2-3 gulerødder (skrællet)
- 1 selleri
- 1 dåse hakket tomater
- 1 tomatpure
- Oregano
- Paprika
- Salt
- Peber
- Pasta
1. Hak fint løg, hak 1 fed hvidløg og en chilli. 2-3 gulerøder i tern et par stænger bladselleri i tern.
2. Kom olie i en gryde og et pænt bløp paprika, og lad det boble kort og put kød i som vi plejer.
3. Når kødet er blevet brunt smider du gulerødder, selleri og oregano i. Lad det lige stege lidt,
4. Derefter puttes hakket tomat og tomatpuré i gryden.
5. Smag til med salt og peber og put en lille dl vand i.
6. Skru ned og lad det simre en time, husk at røre i det en gang imellem.
7. Sæt pasta over som anvist på pakken.
8. Smag kødsovsen til igen med salt peber evt. snip sukker.
9. Husk parmegiano.