Hak løget fint, og steg det i kokosolien, indtil løget er gyldent. Kom herefter oksekødet i blandingen, og svits det, til det er brunt.
Skær de soltørrede tomater ud i tynde strimler, kom dem ned til kødetsammen med alle krydderierne, og rør rundt et par minutter.
Tilsæt herefter tomatpure, flåede tomater og bouillon rørt op med vand. Lad kødet stå og simre, mens du forbereder spidskålen.
Snit spidskålen i fine strimler, og smør et ildfast fad med rapsolien.
Kom herefter 1/3 af oksekødssovsen i bunden af fadet, drys 50 g. ost over herefter halvdelen af spidskålen. Kom herefter igen 1/3 af oksekødssovsen i fadet, 50 g. ost 1/2 tsk. muskatnød og resten af spidskålen.
Kom tilsidst det sidste kødsovs over spidskålen - det er vigtigt, der er nok til at dække al spidskålen, drys den sidste 1/2 tsk. muskatnød over, og kom resten af den revne ost over.
Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 12-14 minutter. Lad lasagnen køle lidt af, inden du spiser den.