Taco salat med kylling
til 2 personer
Ingredienser
Til kyllingen:
250 g kyllingefilet, i tern
1 tsk spidskommen
1 lime, saften herfra
1 tsk sød paprika
Til salaten:
150 g majskerner
1 avocado, i tern eller skiver
1 rødløg, finthakket
120 g blandet salat
10 cherrytomater, i både
1/2 agurk, i tern
75 g cheddar ost, friskrevet
100 g nachos
1 rød chili, finthakket
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
Dressing:
1 dl cremefraiche 18 %
1 fed hvidløg, presset
1/2 tsk spidskommen
1 øko lime, fintrevet skal og saft
salt
sort peber, friskkværnet
Rør dressingen sammen, smag den til og lad den trække smag mens resten af retten tilberedes.
Skær kyllingefiletterne i tern, vend dem med stødt koriander, spidskommen, lime, paprika, salt og peber og lynsteg dem på en pande med olie og smør, til de er næsten gennemstegte.
Kom derefter majskerner på panden og steg kyllingerne færdig og majskernerne sprøde.
Anret salaten på tallerkener eller i skåle med alle grøntsagerne, vendt med dressing, kylling, ristede majskerner og drys med knust nachos og friskrevet cheddar.