Taco salat med kylling

til 2 personer

Ingredienser 


Til kyllingen:
250 g kyllingefilet, i tern
1 tsk spidskommen
1 lime, saften herfra
1 tsk sød paprika

Til salaten:
150 g majskerner
1 avocado, i tern eller skiver
1 rødløg, finthakket
120 g blandet salat
10 cherrytomater, i både
1/2 agurk, i tern
75 g cheddar ost, friskrevet
100 g nachos
1 rød chili, finthakket
1 spsk smør
1 spsk olivenolie

Dressing:
1 dl cremefraiche 18 %
1 fed hvidløg, presset
1/2 tsk spidskommen
1 øko lime, fintrevet skal og saft
salt
sort peber, friskkværnet

Rør dressingen sammen, smag den til og lad den trække smag mens resten af retten tilberedes.

Skær kyllingefiletterne i tern, vend dem med stødt koriander, spidskommen, lime, paprika, salt og peber og lynsteg dem på en pande med olie og smør, til de er næsten gennemstegte. 

Kom derefter majskerner på panden og steg kyllingerne færdig og majskernerne sprøde.

Anret salaten på tallerkener eller i skåle med alle grøntsagerne, vendt med dressing, kylling, ristede majskerner og drys med knust nachos og friskrevet cheddar.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang