Grøntsagerne:
Skrælgulerødderne og skær dem i små tern. Skær porren i tynde ringe og skær champignonerne kvarte.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Fyldet:
Skær kyllingekødet i små tern. Steg champignon, gulerødder og porre i lidt olie, til det er let mørt.
Kom kødet i en gryde og hæld kogende vand på, så det dækker. Tilsæt 1 bouillonterning og lad det simre i 10 minutter, til kødet er gennemkogt og grøntsagerne møre.
Hæld aspargesene i en sigte til afdrypning. Gem vandet, de ligger i.
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet og lad det afbage lidt. Tilsæt 4 dl. bouillonvand og 1 dl. aspargesvand og bring opbagningen i kog.
Lad det koge under konstant piskning i 5-8 minutter. Vend kødet, aspargesene og de øvrige grøntsager i og krydr med salt og peber.
Kog det igennem i 2-3 minutter.
Snack-grønt:
Skyl agurk og tomater. Skær grøntsagerne ud og anret dem i skåle.
Lun tarteletterne i 3-4 minutter i en varme ovn.