Tarteletter med kylling og grønt

til 4 personer 

Ingredienser 


1/4 pose gulerødder
1 porre
1 bakke champignon 
kyllingeoverlår uden ben
1 bouillonterning 
1 dåse kogte hvide asperges 
1 agurk 
1 bakke cherrytomater 
2 bakker tarteletter 
olivenolie
salt 
peber 
35 g. smør
45 g. mel

Grøntsagerne: 

Skrælgulerødderne og skær dem i små tern. Skær porren i tynde ringe og skær champignonerne kvarte. 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Fyldet: 
Skær kyllingekødet i små tern. Steg champignon, gulerødder og porre i lidt olie, til det er let mørt. 

Kom kødet i en gryde og hæld kogende vand på, så det dækker. Tilsæt 1 bouillonterning og lad det simre i 10 minutter, til kødet er gennemkogt og grøntsagerne møre. 

Hæld aspargesene i en sigte til afdrypning. Gem vandet, de ligger i. 

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet og lad det afbage lidt. Tilsæt 4 dl. bouillonvand og 1 dl. aspargesvand og bring opbagningen i kog. 

Lad det koge under konstant piskning i 5-8 minutter. Vend kødet, aspargesene og de øvrige grøntsager i og krydr med salt og peber. 

Kog det igennem i 2-3 minutter. 

Snack-grønt: 
Skyl agurk og tomater. Skær grøntsagerne ud og anret dem i skåle. 
Lun tarteletterne i 3-4 minutter i en varme ovn. 

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang