Tomatgryde med kylling

til 4 personer

Ingredienser 

  • 250 g champignon
  • 4 stk. kyllingebryst filet
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 teskefulde paprika
  • En smule stødt spidskommen (kan udelades)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 deciliter madlavningsfløde
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 lille potte persille

Champignon renses for jord og snittes i kvarte. De svitses på en varm pande uden fedtstof og lægges til side. Champignonerne giver noget umami til en tomatgryde.

Kyllingebryst fileterne steges møre i lidt olie på panden, og krydres med paprika, salt og friskkværnet peber. Det tager cirka fem minutter på hver side. Derefter lægges de til side.

Løg og hvidløg hakkes fint og sauteres i lidt olie ved middel varme. Tilsæt derefter peberfrugt i mindre tern. Lad det sautere et par minutter.

Tilsæt tre teskefulde paprika sammen med lidt spidskommen i gryden.

Kyllingebryst fileterne skæres i mundrette stykker. Kom dem på panden sammen med de ristede champignonstykker.

Tilsæt dernæst hakkede tomater og madlavningsfløde og lad det koge op.
Skru ned for varmen, og lad din tomatgryde simre i ca. 10 minutter. 

Smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere paprika.

Til sidst vendes lidt friskhakket persille i.

© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang