Tunsalat

til 4 personer

Ingredienser 

  • 2 glas / dåser tun 
  • 1 glas hvide asparges 
  • 1/2 salathovede 
  • 2 forårsløg
  • 1 bakke cherrytomater 
  • 2 avokadoer
  • 1 agurk 
  • 5 æg
  • 1 glas oliven 

Severes evt. med:

  • nogle grove boller
  • et godt surdejsbrød

Hak salaten og kom den ned i en står skål. 

Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte. 

Skær grøntsagerne ud og kom dem i skålen. 

Tøm glasset med asparges for væske og skær dem i små stykker. Tilføj oliven.

Top salaten af med tun.

Lig evt. æggene i en skål ved siden af.


© 2019 Olsgaard Opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang